Kamnářství Peterka

Rodinná firma se sídlem v Plzni vznikla v roce 1997 navázáním na už zavedenou kamnářskou firmu kamnářství Štefan Neupauer (otec). V současné době se zaměřujeme především na sálavé stavby, kachlová kamna a sporáky, ale také pece, udírny a zahradní krby. Dále také dodáváme krbová kamna a komíny. Od zaměření, návrhu řešení, výrobu a montáž kamen a krbů, až po záruční i pozáruční servis. Neustálým vzděláváním v Cechovním systému se snažíme posunout řemeslo na vyšší úroveň spojením poznatků od předchozí generace a nových metod staveb kamen a krbů.

Se stoupajícími nároky zákazníků jsme rozšiřovali nabídku od klasických kachlových kamen a kachlových sporáků, přes pískovcové krby, sálavé akumulační krby, krby s teplovodním výměníkem, pece na pizzu, různá venkovní ohniště jako například grily, pece a udírny, krbová kamna, komíny a obklady a dlažby.

V současné době společně s dodavatelskými firmami dokážeme zajistit i teplovodní připojení kamen a krbů do systému včetně ekvitermní regulace vytápění a automatické regulace hoření. K našim stavbám nabízíme dodání komínu i případně vyvložkování nebo přetmelení komínů včetně jeho revize. Jako rozvíjející se firma máme díky další generaci možnost zajistit našim zákazníkům také obkladačské práce k našim stavbám.

 

 

 

 

(+420) 605 355 327
Krby Peterka - Kamnářství